Rreth Nesh

klinike multifunksionale

Fizioterapi profesionale,trajtohen shum diagnoza dhe patologji nga lemia e ortopedise,traumatologjise,neurologjise dhe reumatologjise.Drejtuar nga Fzt.i dipl.IDRIS ISA nga Maqedonia,pervoje pune 29 vjet, nga te cilat 17 vjet ne spitalin ortopedik te Ohrit, 5 vjet ne Gjermani dhe mbi 6 vite ne Tirane.

Gjithe ky projekt do te ishte pothuajse nje mision i pamundur, pa mbashtetjen ne cdo lloj forme te biznesmenit te njohur z.Luan Ismalaj.

Klinika OhriMedical

Sot kjo klinike multifunksionale posedon gjithe pajisjet moderne te fizioterapise dhe eshte e perbere nga nje staf i perbere prej 7 fizioterapisteve cilesor te cilet se bashku me drejtuesin e klinikes formojne nje ekip profesional per te perballur cdo lloj diagnoze ne fushen e ortopedise, traumatologjise, reumatologjise dhe neurologjise. Te gjithe keto pjese te mjeksesise kane nevoje te pashmangshme nga fizioterapia. 

Pse pikerisht duhet te drejtoheni ne kliniken tone?

Pa dyshim qe bejme diferencen ne kete profesion human. Tek ne ,,bashkohen,,shum vlera ne nje vend si profesionalizmi-stafi dhe drejtuesi me tituj te diplomuar univerzitar. Drejtuesi i diplomuar ne Universitetin e Sarajeves ne vitin 1991 , pas asaj specializim dhe eksperience pune 5 vite ne Gjermani (Offenbach, Frankfurt,Fulda). 17 vite pune te spitali ortopedik,,sv. Erazmo,,-Oher, Maqedoni ne repartin e fizioterapise. Sot 6 vite ne Tirane. Pjesmares i disa seminareve dhekongreseve nderkombetare te Fizioterapise. I licencuar per ekografin e sistemit muskuloskeletar. Ne kliniken tone trajtohen paciente nga gjithe Shqiperia dhe me gjere. Vijne me plot besim edhe shum paciente nga vendet Evropjane ne vecanti nga Gjermania, Italia,Greqia etj, nu muajt e veres kemi edhe ato nga ShBA. Pervec kenaqesise nga trajtimi kompetent terheqes eshte edhe fakti qe tek ne komunikimi eshte ne 8 gjuhe pa problem ,si shqip, turqisht,anglisht,gjermanisht, italisht,greqisht dhe serbisht dhe maqedonisht. Gjindemi ne mes te Tiranes, klinika me kapacitet 11 dhoma(bokse), punohet ne dy turne, aparaturat e fundit te fizioterapise moderne, diagnostifikimi shum preciz dhe per te theksuar eshte bashkepunimi permanent online me mjeket e dalluar ortoped, traumatolog, neurolog nga Shkupi dhe Ohri si dr.Iliev, prof Saveski, prof Ljapcev, dr. Razmoski, dr Hristov. Ndermjetesojm edhe nderhyrrjet kirurgjikale ne keto institucione mjekesore ne Maqedoni. Ne parim dhe si princip ne kliniken tone duam te shmangim,,bisturine,, dhe ilacet pafund, gjithmone kerkojme alternativen konzervative -sheriminme energjit qe posedon sistemi osteomuskular dhe ai neurologjik. Ne nuk punojm mbi normat dhe ciklet qe parashikon kodi i ketij profesioni, nuk abuzohet me kohezgjatjen dhe harxhimet te panevojshme te pacientit. Para se te filloj procesi marim parasysh gjith parametrat e pacientit si faktoret: mosha, gjinia, gjeneza, semundje te tjera, analiza specifike etj. Per


Ne ju premtojme qe do kujdesemi per ju…

Testimonials Slider Feature

Per ne cdo pacient trajtohet individualisht . Mjeku drejtues eshte cdo dite dhe ore prezent ne klinike duke ndjekur ecurine e cdo pacienti. Cmimet nuk jane per te pasur dhe te varfer, te gjith tek ne jane te mirseardhur dhe te barabarte. Deshmia per kete jane qindra e qindra pacient qe jane trajtuar tek klinika jone dhe ato jane padyshim me kompetentet per ti vleresuar gjithe keto konstatime. Besojme qe nuk do keni me dyshime pse duhet ardhur tek klinika e Fizioterapise,, Ohri Medical,, -Tirane, thjesht sepse sot esht privilegj dhe fat ne Tirane te keni nje klinike moderne dhe Evropjane dhe se nuk duhet me te shpenzoni shuma maremendse per te udhetuar dhe kerkuar ndihme jashte Shqiperise.