Kontakt

Plotesoni te dhenat tuaja nese deshironi te lidheni me ne.

Kontakt

Klinika Ohri Medical ju jep mundesine fantastike pacienteve nepermjet websitit per te lene nje takim me ne. Stafi yne profesional do e trajtoj shume shpejt rezervimin tuaj dhe do ju kontaktoj menjehere.

Rruga: Jordan Misja

Tirana, Albania

Cel: +355 69 976 9207

Tel/Fix: +35544506986

info@ohrimedical.com

Kërkesë për takim

Nëse dëshironi të rezervoni një takim me një mjek, është më mirë që të vizitoni faqen e rezervimit Rezervo .

Hapesire parkimi

Ju mund te parkoni makinen lehtesisht jashte ambjenteve te klinikes.

Lehtesisht e gjetshme

Klinika jone eshte e pozicionuar ne nje zone te Tiranes ku lehtesisht mund te gjendet

Ndihmojme njerez ne nevoje

Me ndjenjen e larte te humanitetit, neve ndihmojme qindra pacient per tu bere me te lehte sherimin me paketa falas

Regjistroni emailin tuaj
ne menyre qe te gjithe ofertat tona, NEWSLETTER

ti shikoni ne kohe reale.