Lini Takimin Tuaj

Plotesoni Formularin ose telefononi ne 069 976 9207

Klinika Ohri Medical ju jep mundesine fantastike pacienteve nepermjet websitit per te lene nje takim me ne. Stafi yne profesional do e trajtoj shume shpejt rezervimin tuaj dhe do ju kontaktoj menjehere.

Rruga: Jordan Misja

Tirana, Albania

+355 69 976 9207

info@ohrimedical.com